// LÆR AT LAVE DAISY ØRERINGE

At lære at lave sine egne smykker, behøver ikke være svært - Vi har her på Jewel•it - DIN ONLINE DIY SMYKKESKOLE samlet en række inspirerende og let forståelige smykketutorials, med forskellige sværhedsgrader. Der er smykketutorials for de øvede, samt mindre øvede, indenfor smykkefremstilling. På siden DIY SMYKKETUTORIALS har vi angivet sværhedsgraden ♥

Her på siden viser vi dig, hvordan du laver de smukke Daisy Øreringe. Vi har gjort det nemt for dig og lavet en liste over de materialer, du skal bruge til den slags øreringe - se dem lidt længere nede på siden - og hvis du tilmelder dig vores NYHEDSBREV , vil du få tilsendt et STARTER-KIT til din første Daisy Ørering. Så er du igang!
Vi bruger kun kvalitetsmaterialer til vores Daisy øreringe, samt alle andre smykker, du finder her på vores side. Vi vil gerne, at dine smykker holder længe og ser fine ud i rigtig lang tid.

Tips til vedligehold af dine smykker
Dine smykker forbliver pæne i længere tid, hvis du undgår at have dem på, når du går i bad, sover og (vigtigt i denne tid) solbader.
Tag dem af inden du evt. tager creme eller parfume på og hav dem ikke liggende i badeværelset eller hængede på et stativ...selvom det ser fint ud. Fugt og damp gør at de forgyldte dele hurtigere vil antage en grålig farve. Miyuki-guldperlerne er belagt med 24 karat guld og det vil med tiden blive slidt af, men følger du ovenstående tips til vedligehold, holder de sig pæne i lang tid.
Kom igang med dine første DAISY ØRERINGE - rigtig godt fornøjelse!// MATERIALER

Til disse Daisy Øreringe skal du bruge:

  • Japanske Miyuki- Delicaperler
  • Polyester perletråd
  • Lukket O-ring
  • Hoops
  • Saks
  • Perle splitnål

// 9 HURTIGE TRIN TIL AT LAVE DAISY ØRERINGE

STEP BY STEP

Infografik til Daisy ørering med step by step guide og beskrivelser

// FOLLOW ON INSTAGRAM

//KONTAKT

SKRIV TIL OS

Vi gir' gerne Tips & Tricks

//SoMe

FØLG OS

#JEWELIT